Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κατάρτισηs τηs Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.



 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ        
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου το πρόγραμμα κατάρτισης ΛΑΕΚ 1-25/2010-11 της Ένωσης φοροτεχνικών ελευθέρων επαγγελματιών νομού Κιλκίς σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ και θέμα: «Λογιστικά - Οικονομικά».



 Στο πρόγραμμα διάρκειας 40 ωρών που απευθυνόταν σε 25 εργαζόμενους, αναπτύχθηκε το παραπάνω θέμα μετά από επιλογή των ίδιων των καταρτιζομένων και στόχο είχε την αναβάθμιση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων τους στα θέματα λογιστικής και οικονομικών. Εισηγητής του προγράμματος ήταν ο φοροτεχνικός Καραμανίδης Ευστράτιος.

Η ένωση φοροτεχνικών ελευθέρων επαγγελματιών νομού Κιλκίς με το νέο διοικητικό συμβούλιο, ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη των εποχών δραστηριοποιούνται προς όλες τις κατευθύνσεις και εκμεταλλεύονται όλες τις ευκαιρίες που παρέχουν τα διάφορα προγράμματα, ώστε ν’ αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα των τοπικών επιχειρήσεων-μελών του συλλόγου κάνοντας χρήση των πόρων του ΛΑΕΚ από την αρχή του προγράμματος και για 10 χρόνια περίπου.
Στην τελετή λήξης παραβρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Παντελίδης Συμεών και τα μέλη του Δ. Σ. Πιστικούδης Παναγιώτης και Κυριακίδης Αθανάσιος, όπου απένειμαν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης.