Σεμινάριο Φορολογίαs Εισοδήματοs Φυσικών & Νομικών προσώπων απο την Ε.Φ.Ε.Ε.Κιλκίs

     Η Ενωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Κιλκίs διοργανώνει                                                                      ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με θέμα:


            ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ


Χώρος διεξαγωγής: Εμπορικό Επιμελητήριο Κιλκίs


Χρόνος διεξαγωγής: Δευτέρα 4/5/2015 και ώρα 15:00-21:00

Παράταση έως τις 2 Ιουνίου για την ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών και τροποποίηση της ρύθμισης

Η προθεσμία της παρ.1 του άρθρου 28 του ν.4321/2015 (Α'32) για την υποβολή αίτησης υπαγωγής σε καθεστώς ρύθμισης, παρατείνεται από τη λήξη της έως και την 2α/6ου/2015. 

Στη ρύθμιση δύναται να υπαχθούν ασφαλιστικές οφειλές προς Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, πλην NAT οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες την 1η/4ου 2015.

 Ειδικά για ληξιπρόθεσμες οφειλές υπέρ του πρώην Ο.Π.Α.Δ η αίτηση για υπαγωγή υποβάλλεται έως και την 30η/6ου 2015. Προϋπόθεση για την υπαγωγή στην παρούσα ρύθμιση είναι η καταβολή των τρεχουσών εισφορών από 1η/4°72015 και εφεξής.

Καταργείται η φορολόγηση αποζημιώσεων και επιδοτήσεων αγροτών

Νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει την κατάργηση φορολόγησης των αποζημιώσεων και των επιδοτήσεων των αγροτών, θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα από το υπουργείο Οικονομικών.

Αυτό δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΚΚΕ Διαμάντως Μανωλάκου σχετικά με το φορολογικό σύστημα των αγροτών.