Ανοιχτή επιστολή της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.: Απάντηση στην ανακοίνωση του Ο.Ε.Ε


Αρνητική εντύπωση και προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. η απώλεια ψυχραιμίας του Ο.Ε.Ε., το οποίο σχολίασε με χαρακτηρισμούς, που δεν αρμόζουν στην θεσμική του θέση, την ανακοίνωση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για την πρόταση-αίτημα μετατροπής της σε Ν.Π.Δ.Δ., με Μέλη όλους τους Λογιστές - Φοροτεχνικούς που ασκούν νόμιμα το επάγγελμα.
Τέτοιοι χαρακτηρισμοί θίγουν βάναυσα την τιμή και υπόληψη όχι μόνο του ανώνυμου Λογιστή – Φοροτεχνικού, αλλά και των Θεσμικών του Οργάνων καθώς και την ίδιας της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και της Διοίκησης της.
Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να βελτιώσει τις συνθήκες για όλους τους συνάδελφους Λογιστές-Φοροτεχνικούς χωρίς να εξετάζει ποιοι είναι μέλη της και ποιοι όχι, αρκεί να ασκούν κατά νόμον το επάγγελμα.
Εκφράζουμε ειλικρινά την βαθιά λύπη μας για το ανάρμοστο - για Επιστημονικό Φορέα - ύφος και το ήθος τόσο της απάντησης της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε., όσο και για τα υποτιμητικά σχόλια του Προέδρου του Ο.Ε.Ε. στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, που προσβάλλουν όλους τους Συναδέλφους.