Πώς και πότε θα δηλωθούν τα μετρητά στο περιουσιολόγιο

Πολύ κοντά στο να λύσει το γόρδιο δεσμό με το πώς θα δηλωθούν στο περιουσιολόγιο τα μετρητά που έχουν οι φορολογούμενοι στο σπίτι τους βρίσκεται το υπουργείο Οικονομικών. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, καθοριστικό ρόλο στο να δηλωθούν και να αξιοποιηθούν στο μέλλον μεγάλα ποσά μετρητών για αγορές περιουσιακών στοιχείων ή κάλυψη τεκμηρίων, θα παίζει το αν θα κατατεθούν σε τράπεζα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Συγκέντρωση και πορεία επιστημόνων, αυτοαπασχολούμενων, ελευθέρων επαγγελματιών στο Κιλκίs

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή της E.Φ.Ε.Ε.Κιλκίs στις κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό



Η Ε.Φ.Ε.Ε.Κιλκίs καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση που θα γίνει αύριο Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου στo Kιλκίs στην πλατεία Ειρήνηs και ώρα 11.00 ,  μαζί με τους δικηγόρους, τους γιατρούς και τους άλλους ελεύθερους επαγγελματίες δίνοντας το μήνυμα ότι με τέτοιες πρακτικές εξοντώνεται ότι ωφέλιμο οικονομικό δυναμικό έχει απομείνει στην χώρα που αγωνίζεται να επιβιώσει.

Η πρόταση της κυβέρνησης, με τις ρυθμίσεις που εμπεριέχει, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς οδηγεί στην πλήρη εξαθλίωση τόσο τον κλάδο των Λογιστών-Φοροτεχνικών, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και γενικότερα όλους τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες χωρίς ταυτόχρονα να λύνει το ασφαλιστικό και το θέμα της βιωσιμότητας του.


 Με εκτίμηση
 Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Κιλκίs

ο Πρόεδροs                                            ο Γενικόs Γραμματέαs

Πιστικούδηs Παναγιώτηs                           Κυριακίδηs Αθανάσιοs

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στις 16/01/2016



                                       Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2016

Το νέο διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την σύσταση του σε σώμα, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα.


Την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. παρακολούθησαν και οι πρόεδροι της Ε.Φ.Ε.Ε. Αττικής, κ. Δημήτρης Τσαμόπουλος, της Ε.Φ.Ε.Ε. Ηρακλείου κ. Παύλος Μπαριτάκης, της Ε.Φ.Ε.Ε. Καρδίτσας, Γεώργιος Παπαδημητρίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ο.Ε.Ε. κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο αντιπρόσωπος για τον Σύλλογο Λογιστών Ναυπλίας – Ερμιονίδας κ. Ανάργυρος Γκολεμάς καθώς και το μέλος του Σ.Φ.Ε.Ε. Ν. Μαγνησίας Αθανάσιος Δεληγιάννης.