Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ μελών ΕΦΕΕ ΚΙΛΚΙΣ - Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Τα μέλη της  Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Κιλκίς και του Συλλόγου Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών - Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Ν. Καρδίτσας αποφασίσαμε να αποχωριστούμε για λίγο τις οθόνες και τα πληκτρολόγια των γραφείων μας. Φυσικά το επιτρέπουν και οι συνεχόμενες αναβολές των ημερομηνιών υποβολής όλων των μορφών δηλώσεων. Συμφωνήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο το Σάββατο 06/04/2013 και ώρα 17:00  στο  γήπεδο του Μεταλλικού Κιλκίς. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στον κλάδο μας και ελπίζουμε όχι και η τελευταία.

  Οι πιέσεις της καθημερινότητας της δουλειάς μας και οι υποχρεώσεις της ζωής μας εν γένει απαιτούν τέτοια μικρά  ευχάριστα διαλείμματα.
  Πολλοί από μας έχουμε χρόνια να έρθουμε σε επαφή με την στρoγγυλή θεά.  Άλλοι πάλι από την τηλεόραση έχουν διδαχθεί πολλά  και θέλουν να το αποδείξουν στην πράξη και άλλοι  δεν έχουν καμιά σχέση με το αντικείμενο. Υπάρχουν βέβαια και οι γυναίκες συνάδελφοι που παραπονιούνται στους συζύγους συναδέλφους και μή για την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο. Εμείς όμως γι' αυτόν τον αγώνα τους θέλουμε όλους.
Υ.Γ.Ελπίζουμε ότι για το τελικό αποτέλεσμα να μην χρειαστούμε ''ΠΑΡΑΤΑΣΗ''.